Ett tunt stekt krispigt flatbröd (gjort på linsmjöl). serveras med kachumber sallad och två olika såser.
Typiska gatusnacks. En blandning av kokt potatis, kikärter, röd lök, tomater, vispad yoghurt, söt och grön chutney toppade med koriander och grön chili.
Linsdumplings är en delikat och populär rätt, serverade med vispad yoghurt, kryddmix och koriander.
”Allas barndomsfavorit”. Friterade runda små flatbröd som fylls med potatiskuber, kikärter, vispad yoghurt och koriander, serveras med en söt och en sur sås.
Friterade smördegssnittar fyllda med kött, kyckling eller grönsaker med färsk chili, koriander och rostade indiska kryddor.
Malda köttbiffar med ’doftande’ indiska kryddor, färska örter, ingefära och koriander stekta i panna.
Lammfärs mixad med finhackad lök, grön chili, vitlök, koriander och ingefära, rullat på spett och kolgrillat.
Yoghurt och kryddmarinerade kycklingfilébitar på spett och kolgrillat.
Potatisbiffar med färska örter och kryddor stekta i panna.
Färska grönsaker, potatis, lök, grön chili, blomkål, aubergin doppade i en kikörtsmjölsmet och friterade.
Strimlad kycklingfilé doppad i en kikörtsmjölsmet och friterad.
Hemgjord ost doppad i en kikärtsmjölsmet och friterade.
Skalade räkor doppade i en kikärtsmjölsmet och friterade.
Biryani kan tillagas i oändliga varianter med lamm, kyckling, nötkött, fisk eller grönsaker, det är endast fantasin som sätter gränserna. Det är en väldoftande och kyrddad rätt som uppskattas av dem flesta.
* Samtliga rätter serveras på sizler med marinerade grillade färska grönsaker och en varm sizlersås, nan eller tandoori roti ingår.
(Med Huvud och skal) marinerade och grillade på kol.
Marinerade vaktlar (Quail) på spett grillade i koltandoor.
Marinerad kolgrillad Scampi, fisk filé och lax.
Marinerad och kolgrillad.
Marinerad i yoghurt och tandoorimasala och grillad i koltandoor.
Marinerad i yoghurt och tandoorimasala och grillad i koltandoor.
Marinerad i tandoorimasala och grillad i koltandoor.
Lammfärs mixad med finhackad lök, grön chili, vitlök, koriander och ingefära, rullat på spett och kolgrillat.
Yoghurt och kryddmarinerade kycklingfilébitar på spett och kolgrillat.
Yoghurt och kryddmarinerade lammfilébitar på spett och kolgrillat.
Marinerad laxfilé på spett och kolgrillat.
Marinerad tigerräkor på spett.
Marinerad och kolgrillad.
En härlig smakfull blandning av olika kolgrillade rätter.
Alla våra hemlagade grytor är tillagade i speciella Punjabi Degh, (Handgjorda grytor tillverkade av brons). Maträtterna som tillreds i dessa grytor blir verkligen smakrika och mustiga.
* Samtliga grytor serveras med ris eller nan.
Vårt pulaoris är garanterat av bästa kvalitet av basmatiris.
Med lamm, biff, kyckling eller scampi
Med lamm, biff, kyckling eller scampi
Med lamm, biff, kyckling eller scampi
Med lamm, biff, kyckling eller scampi
Med lamm & kyckling.
(Okra) – Med lamm.
Med lamm
Med lamm
Med lamm
Med lamm, biff, kyckling eller scampi
Med lamm, biff, kyckling eller scampi
Med lamm eller biff
Med lamm eller kyckling
* Samtliga rätter serveras med ris eller nan.
Lammkotletter tillagade med färska kryddor (timjan, vitlök, ingefära och tomat) i panna. Vår Specialitet.
Tigerräkkor tillagade med vitlök, koriander och grön chili i panna.
Fiskfilé, lax och tigerräkor tillagade med vitlök, grön chili, tomatsås toppad med koriander och ingefära.
Stora scampi (med huvud och skal) tillagas i en mustig kryddblandad sås toppad med koriander och ingefära.
Tikka Masala rätterna är kolgrillade. Grytorna är milda, krämiga och litet söta, smaksatta med färska tomater, mandel, ingefära, grädde och specialkryddor.
* Samtliga rätter serveras med pulaoris eller nan.
Traditionella punjabi-rätter tillagade i en så kallad wook / karahi med färska tomater och kryddor.
Friterade flatbröd serverade med cholle och halwa.
Marinerad fiskfile i speciella kyrddor och friterad
Husets special. Långkokt lammlägg med specialblandade kryddor, serveras med lime, rostad lök, grön chili, strimlad ingefära och koriander.
Hackad biff med gröna ärter, tillagad med kryddor / eller med potatis
Alla är vi faktiskt rätt så lika men matvanor kan vara väldigt olika därför har vi också tänkt på våra gäster som varken äter kött eller fisk. Vi har ett stort urval av vegetariska rätter som tillagas av färsk råvaror, kryddor och örter.
Linsgryta med punjabi tarka
Kikärtsgryta
Potatis med kokta ägg.
Potatis med blomkål.
Potatis med aubergin.
Potatis med gröna ärtor.
Potatis med spenat.
Blandade paprikor med lök.
Okra med lök.
Tillagas med hemgjord ost.
* Samtliga rätter serveras med pulaoris eller nan.
Blandade paprikor och lök.
Mild och krämig gryta, tomatsås, mandel, grädde, honung och kryddor.
Smaksatt med mixad nötter och grädde.
* Samtliga rullar innehåller grönsallad, lök, gurka, tomat, koriander och tillhörande sås för respektive rulle.
Söt eller salt.
© 2024 Lahorei Köket AB | Chili Masala Grill & Tandoori Restaurant | Stolt partner av Catscreen AB